Trädgård

Stor guide: Så lyckas du med trädgårdsbelysningen

Effektfullt dramatiskt eller stämningsfullt och mysigt? I Marias och Artos småländska trädgård har ljuset blivit ett viktigt komplement till växtligheten. Ett sätt att skapa både rumslighet, blickfång och möjlighet
att njuta av trädgården även då man är inomhus. Här delar vi dessutom med oss av 13 bra tips för att lyckas med trädgårdsbelysningen.

Därför ska du vårda din gamla trädgård

Fascinationen för gamla trädgårdar startade när han som barn bjöds på fika under knotiga äppelträd hos pensionärerna i villaområdet. Nu är André Strömqvist aktuell med en bok.

Prunkande trädgårdsdröm i Dalarna – kika in

En lantlig villaträdgård med stor gräsmatta har genom Antonia Bellskogs arbete och visioner förvandlats till en grönskande idyll. Här odlar hon, bloggar, fotograferar och smider samtidigt stora planer för sitt framtida odlarliv.

Så inreder du matplatsen utomhus – 8 tips

Mysiga utomhusmiddagar och frukostar i morgonsolen. Maten smakar helt klart bättre utomhus ackompanjerad av den härliga sommarvärmen. Vill du uppdatera matplatsen i sommar? Då finns det flera knep att ta till. Här delar vi med oss av 8 tips för en mysig och välkomnande matplats utomhus.

Scroll to Top