Kom till Stora Stylingkvällen 10 november 2022

Stora Stylingkvällen 2022 – Boka din biljett här! Välkommen till Stora Stylingkvällen den 10 november 2022. En kväll fylld av inspiration, proffstips och idéer för dig som älskar inredning och är nyfiken på trender! Vi på Hus & Hem älskar inredning och vet hur mycket de betyder för känslan hemma att ta sig tid att fundera över färgval, material och möblering. …

Kom till Stora Stylingkvällen 10 november 2022 Läs mer »

Stora Stylingkvällen 2022 – Boka din biljett här!

Välkommen till Stora Stylingkvällen den 10 november 2022. En kväll fylld av inspiration, proffstips och idéer för dig som älskar inredning och är nyfiken på trender!

Vi på Hus & Hem älskar inredning och vet hur mycket de betyder för känslan hemma att ta sig tid att fundera över färgval, material och möblering. Stora Stylingkvällen är en kväll fylld av inspiration, proffstips och idéer för dig som älskar inredning och är nyfiken på trender. Eventet äger rum på Norra Latin i Stockholm och du kommer att få möjlighet att träffa Hus & Hems redaktion, mingla med andra inredningsintresserade och lyssna på inspirerande föreläsningar. Dessutom kommer vi att dela ut priset Årets inredningsinspiratör. Bubbel med tilltugg och en välfylld goodiebag ingår i biljettpriset

  • Inspirerande föreläsningar
  • Mängder med handfasta inredningstips
  • Stefan Nilsson delar med sig av de senaste trendspaningarna
  • Hanna Östberg delar tips och inspiration för ett vackert och funktionellt hem
  • Personliga tips
  • Mingel med inredningsintresserade
  • Träffa Hus & Hems redaktion
  • Bubbel & tilltugg
  • Välfylld goodiebag


Datum: 10 november 2022

Plats: Norra Latin, Stockholm

Pris: 595 kr

Klicka på videon för att se Stylingkvällen 2021Stora Stylingkvällens föreläsare

Stefan Nilsson

Stefan Nilsson är en välkänd och underhållande föreläsare med fokus på de senaste trenderna inom inrednings och livsstil och medverkar regelbundet i tv men sina trendspaningar. Han kommer att ge perspektiv och insikter med en trendföreläsning inför 2022.

Hanna Östberg

Hanna Östberg är inredningsprofilen och bloggaren på Hus & Hem som brinner för renovering och spännande inredningsprojekt. Med en lite udda förkärlek till kombon av dansk design och brittisk färgsättning i ett tornhus från 1916 bjuder bloggen på allt från inredning, renovering, familjeliv och kattmys. Under Stora Stylingkvällen 2022 kommer hon att prata om hur man får till ett vackert hem som faktiskt fungerar i vardagen.

”Jag tänker hur mina estetiska idéer och drömmar förverkligas genom vårt gemensamma arbete med huset. Resultatet blir just ett vackert hem som fungerar i vardagen! Vi skulle då kunna gå igenom ett antal projekt vi haft, vad vi lärt oss under resan, vad man kanske skall undvika och vad man istället skall satsa på…”

Årets Inredningsinspiratör

Under kvällen presenterar vi vinnaren av årets inredningsinspiratör. Personen kommer hålla föreläsning under kvällen och dela med sig utav sin expertis.

Här kan du läsa mer om dom nominerade.

Hanna Wendelbo

Hannes Mauritzson

Marie Olsson

Scroll to Top