Sex snygga jackor som håller dig varm i vinter

Hösten är här och vinterns kalla och krispiga dagar står för dörren. Men du behöver inte hålla dig inomhus för det – med Norrskens jackor för medvetna kvinnor klarar du kylan med stil!

Hur klär du dig i vinter? Det har inte varit det lättaste att hitta en jacka som passar i alla situationer, oavsett om du är på väg till jobbet, ute på en skön promenad eller leker i parken med barn eller barnbarn – tills nu. Det skandinaviska varumärket Norrsken Jackets erbjuder nämligen jackor av hög kvalitet som är designade för att bäras varje dag oavsett aktivitet. Varumärket är skapat av och för miljö- och modemedvetna kvinnor kvinnor, och kanske känner du igen jackorna? Kända profiler som bland andra Jessica Almenäs, Leila Lindholm och Emma Green har alla burit dem. 

Norrskens jackor tillverkas av vegansk läder och päls, och dunet som används är RDS-märkt vilket är den första standarden vad gäller etisk behandling av djur. Det är inte ovanligt att plagg som följer dessa höga standarder har priser därefter, men tack vare att Norrsken endast säljer sina jackor online, och därmed inte behöver betala för massa mellanhänder, kan de erbjuda ett bra pris utan att göra avkall på vare sig produktion, kvalitet, design eller sitt miljö- och samhällsansvar. Jackorna säljs i storlekar från 34 och upp till 48, så att du ska kunna hitta en jacka som passar just dig och din kropp!

Just nu har vi ett exklusivt erbjudande till dig som läser Hus & Hem, vilket ger dig hela 50 procent rabatt från valfri jacka. Läs mer om det längre ner i artikeln. 

Utvalda jackor från Norrsken

Norrsken Jackets har ett skandinaviskt formspråk vilket bland annat syns på de raka linjerna, och färgerna går i olika naturtoner. Här tipsar vi om några utvalda modeller! 

LYSVIK

Sex snygga jackor som håller dig varm i vinter
Lysvik från Norrsken Jackets

Trendiga Lysvik är en kort höstjacka med vattentätt, stretchigt och ekologiskt yttermembran och en huva med avtagbar päls i polyester. Framtill har den två stora fickor, och i sidan hittar du två dragkedjor som gör att du själv kan bestämma hur mycket utrymme du vill ha, eller hur mycket luft som ska komma in. 
Storlekar: 34-48
Färger: cream vit och svart
Pris: 1 999 kronor
Till jackan Lysvik!

GRIMSTA

Sex snygga jackor som håller dig varm i vinter
Grimsta från Norrsken Jackets

Lättanvända vardagsjackan Grimsta passar för krispiga höstdagar och mildare vinterdagar. Den har en bekväm passform med bröstficka på vänster sida, en innerficka och två sidofickor med tryckknapp. Jackan går även att dra åt i både huva, midja och i jackans nederkant och har avtagbar huva och päls.
Storlekar: 36-46
Färger: röd, grön och svart
Pris: 1 899 kronor
Till jackan Grimsta!

SKREA

Sex snygga jackor som håller dig varm i vinter
Skrea från Norrsken Jackets

Skrea jacka är en klassisk snygg höstjacka med god rörelseförmåga. Sömmarna på framsidan och ärmarna gör den väldigt modern. Lättanvänd jacka för alla dina aktiviteter under vintern. Den har två dolda fickor framtill som stängs med dragkedja och avtagbar huva och syntetpäls. 
Storlekar: 36-46
Färger: Röd, svart och grå
Pris: 1 999 kronor
Till jackan Skrea!

BIRKA

Sex snygga jackor som håller dig varm i vinter
Birka från Norrsken Jackets

Birka är en varm jacka med något längre modell och en härlig fyllighet som håller dig varm och snygg oavsett tillfälle. Jackan har en genomtänkt design med flera snygga detaljer som metallfärgade knappar. Nederdelen är tredelad vilket ger dig möjligheten att öppna upp den under höften. Jackan har även en snygg vegansk päls som är avtagbar.
Storlekar: 36-46
Färger: Olive night, marine och svart 
Pris: 3 699 kronor
Till jackan Birka!

FALUN

Sex snygga jackor som håller dig varm i vinter
Falun från Norrsken Jackets

Figurnära jackan Falun har en klassisk modell och är designad för högsta bekvämlighet. Den har en fyllig synterpäls, sidofickor med både dragkedja och tryckknapp, bröstfickor på båda sidor och en innerficka med dragkedja. Jackan har även en huva med päls som går att ta av.
Storlekar: 36-46
Färger: beige, blå och grön
Pris: 1 999 kronor
Till jackan Falun!

GRANBY

Sex snygga jackor som håller dig varm i vinter
Granby från Norrsken Jackets

Granby är en robust, varm vinterjacka med många detaljer. Den har en fyllig päls på luvan, och både pälsen och hela huvan är avtagbar. På båda sidor finns bröstfickor och i framtill finns två täckta sidofickor. Jackan är vattentålig upp till 8.000 meter, andas väl och är helt vindtät. I luvan och midjan finns en dragsko, och på jackans baksida hittar du en smart detalj – en reflex som går att fälla ner med en tryckknapp.
Storlekar: 36-46
Färger: vit, röd och svart
Pris: 2 899 kronor
Till jackan Granby!

Annons

Få 50 procent rabatt på valfri jacka

Just nu får du som läser Hus & Hem hela 50% rabatt på valfri jackafrån Norrsken Jackets. För att ta del av erbjudandet använder du kampanjkoden Hus&Hem i kassan.

Här hittar du Norrkens alla jackor! 

Rulla till toppen