1685279.jpg

Sidor

Hus & Hems Julshop

Väl utvalt och vackert julpynt som är som kära vänner som man återser år efter år. Vi har valt ut fem produkter av högsta kvalitet som vi säljer i Hus & Hems Julshop. Passa på att köpa vackert julpynt från Rosendahl Design Group. Beställ senast 14 december för leverans före jul. Se alla produkter här!

• 22 september, 2020

1. Jultomte i design av Kay Bojesen 

Kay Bojesens originaljultomte från 1940-talet med säck och käpp blir en favorit och ett kärt återseende år efter år när lådan med julpynt plockas fram. Trätomten är en klassiker som kommer att gå i arv.

Köp tomten här. 

 

Hus & Hems Julshop
Tomte i trä, höjd 19,5 cm, 699 kr (ord pris 749 kr).
2. Julgranskula från Holmegaard

Den vackra, handmålade porslinskulan är designad av keramikerduon Meyer-Lavigne och ingår i kollektionen ”Souvenir”. Den passar lika fint i julgranen som på en lös gren i en vas.

Köp julgranskulan här. 

Hus & Hems Julshop
Julgranskula ”Souvenir”, diameter 8 cm, 199 kr (ord pris 229 kr).
3. Julkrans av Bjørn Wiinblad

Bjørn Wiinblad är en dansk designikon och välkänd för sina glada och fantasifulla mönster och figurer. Den vackra julkransen i förgylld mässing har ett motiv inspirerat av änglaglorior och har en detaljrikedom som är typisk för Wiinblad. Kransen passar både i granen och i fönstret och hängs upp i ett sidenband.

Köp julkransen här.

 

 

Hus & Hems Julshop
Julkrans, diameter 7 cm, 159 kr (ord pris 179 kr).
4. Julmugg från Kähler 

Årets julmugg ur kollektionen ”Hammershøi” har ett vackert handmålat motiv med en slingrande gren med kottar och vikta pappersstjärnor, tecknat av illustratören Rikke Jacobsen.

Köp julmuggen här.

Hus & Hems Julshop
Julmugg ”Hammershøi”, 33 cl, 259 kr (ord pris 299 kr).
5. Bildram i hjärtform från Rosendahl 

Kollektionen ”Karen Blixens Jul” utökas varje år med nya vackra produkter, som alla är en hyllning till Karen Blixens författarskap och hennes kärlek till sin trädgård och blommorna i den. Detta försilvrade hänge är också en liten bildram där du själv sätter in en passande bild. Varför inte sätta in bilder på barnen och ge bort i julklapp till mor- och farföräldrar? Ett blått och ett rött band följer med.

Köp bildramen här. 

Hus & Hems Julshop
Hjärtram ”Karen Blixens Jul”, höjd 6,5 cm, 229 kr (ord pris 249 kr).
Scroll to Top