Få en hälsocoach på hemmaplan

Vissa fokuserar bara på vikt men kroppen är så mycket mer komplex än så och det finns fl era aspekter att väga in för att nå dit du vill för att må bra. För oavsett om du vill nå din må bra-vikt eller öka din muskelmassa kan en smart våg som Nokia Body+ hjälpa dig rätt .

Väg dig smartare – din hälsa innefattar så mycket mer än bara en si ra på en våg. Består din vikt mest av muskler, eller är det stora delar vätska? Genom att veta mer om dinkropp kan du lättare hitta sätt för att komma till rätta med vad som behövs för att du ska må bra från insidan och ut. Nokias Body+ erbjuder just det. Genom att sammanställa data kring exempelvis din vätskebalans, sömn och muskelmassa får du en översikt kring ditt faktiska mående och din fysiska hälsa.

Fullständig kroppssammansättning
Body+ ger dig en översikt över kroppsvikt, kroppsfett, vatten, muskler och benmassa med hög noggrannhet. Att muskler väger mer än fett är ett uttryck som vi hört förr men vad betyder det. Med Nokia Body+ kan du bättre förstå hur kroppen påverkas av en annan träningsmängd. På så sätt blir din vikt inte bara en siffra utan du kan följa din utveckling mer noggrant.

“Appen Health Mate synkar direkt med smartklockan Nokia HR”

Få en hälsocoach på hemmaplan

 

Du kan följa din utveckling genom att ansluta badrumsvågen till din smartphone eller surfplatta (med iOS eller Android) via Wi-Fi eller Bluetooth och använda appen Health Mate för att övervaka din vikt och dina mål. Appen registrerar din data automatiskt och coachar dig till att nå de mål som du satt upp utifrån dina förutsättningar, du kan följa din utveckling i snygga diagram och tabeller. I appen kan du såklart sätta upp mål för din vikt, fylla i om du tränat, hålla koll på vad du äter och andra saker som påverkar din hälsa. Det blir helt enkelt mycket lättare att se vad som får dig att må bättre. Genom att följa din utveckling kan du också se hur till exempel din månadcykel, jobbstress eller vädret påverkar ditt resultat och mående. Det gör det enklare att se att en enskild dag bara är just en dålig dag och inte en dag att hänga upp sig på. En uppkopplad våg har inte en direkt inverkan på din hälsa eller ditt mående, men den ger dig goda insikter i hur din vardagliga livsstil påverkar din kropp. Att hoppa över träningen en dag eller en vecka med mycket stillasittande kanske inte syns vid en första anblick i spegeln, men kan enkelt fångas upp av vågen. Du kan helt enkelt väga dig smartare.

Här kan du läsa mer.

Få en hälsocoach på hemmaplan

Ett hälsosammare liv för hela familjen 

En våg bara för dig, nej då, badrumsvågen kan spara information för upp till åtta personer så att hela familjen kan använda enheten. Body+ känner igen användaren automatiskt så du behöver inte krångla med att ändra några inställningar. Vågen kommer också i en slimmad och modern design. Tack vare sin utformning passar den bra på alla typer av underlag, såväl hårt golv eller en mjukare matta.

Nokia Body+ analyserar:

  • Muskelmassa
  • Kroppsfett
  • Vätskebalans
  • BMI (Body Mass Index)
  • Kaloriförbrukning
  • Bentäthet
  • Viktkurva
  • Här kan du läsa mer

Batteritid 18 månader med 4 stycken alkaliska AAA-batterier. 

Scroll to Top