Här kan du shoppa redaktionens favoriter ur senaste numret av Hus & Hem

Vi har valt ut våra favoritprodukter ur senaste numret och samlat ihop dem åt dig. Klicka på varan för att köpa direkt i artikeln!


Här kan du shoppa redaktionens favoriter ur senaste numret av Hus & Hem

Varje månad väljer vår duktiga redaktion ut sina absoluta favoriter bland inredningsprylar. Tack vare Hus & Hem Shopping kan du som läsare nu klicka hem dessa produkter direkt här på vår hemsida. I vår shop hittar du skandinavisk design och andra härliga produkter för både hem och trädgård, utvalt av vår redaktion. Här kan du också hitta saker som inte säljs överallt så att du kan skapa ett personligt och vackert hem.

Det är tryggt och säkert att handla i vår webbshop. Du klickar på produkten för att köpa direkt i artikeln och betalar tryggt och säkert med Klarna. 

Här hittar du det bästa ur senaste numret:

Här kan du shoppa redaktionens favoriter ur senaste numret av Hus & Hem

Här kan du shoppa redaktionens favoriter ur senaste numret av Hus & HemHus & Hem Shopping – Här hittar du skandinavisk design utvald av redaktionen och andra härliga produkter med fokus på form och funktion!

E-handel med Tipser – Betala tryggt och säkert med Klarna! Kontakta Tipser support@tipser.com eller ring 08-410 344 60 om du har frågor om Hus & Hem Shopping. Tipser och Egmont får en provision på det som säljs i Hus & Hem shop. I det fall där det redaktionella urvalet har påverkats kommer det tydligt att anges.

Scroll to Top