Lucka 18: 20 % rabatt på odlingslådan som får oss att längta till våren redan nu

Har du gröna fingrar? Fynda den prisbelönta odlingslådan från Land Garden exklusivt här på Hus & Hem till 20 % rabatt. Erbjudandet gäller från och med luckans datum och sju dagar framåt.


Lucka 18: 20 % rabatt på odlingslådan som får oss att längta till våren redan nu

Sedan 2003 har Land Garden prisats för sina nya och innovativa odlingslådor, som kan monteras utan verktyg i många olika former. Odlingslådorna är helt underhållsfria och giftfria och konstruktionen är enkel och användbar. Alla produkter konstrueras och tillverkas i Danmark och om du är kreativ kan du skapa unika lösningar som är vackra året runt.

Just nu hittar ni den utvalda kvadratiska odlingslådan på hjul till 20% rabatt här på Hus & Hem!

Lucka 18: 20 % rabatt på odlingslådan som får oss att längta till våren redan nuHus & Hem Shopping – Här hittar du skandinavisk design utvald av redaktionen och andra härliga produkter med fokus på form och funktion!

E-handel med Tipser – Betala tryggt och säkert med Klarna! Kontakta Tipser support@tipser.com eller ring 08-410 344 60 om du har frågor om Hus & Hem Shopping. Tipser och Egmont får en provision på det som säljs i Hus & Hem shop. I det fall där det redaktionella urvalet har påverkats kommer det tydligt att anges.

Scroll to Top