Lucka 17: 25 % rabatt på vinterns roligaste galge från Elmes

Köp Galge Mustasch Natur 5-pack från Elmes och få 25 % rabatt. Erbjudandet gäller från och med luckans datum och sju dagar framåt.


Lucka 17: 25 % rabatt på vinterns roligaste galge från Elmes

Elmes producerar möbler och accessoarer för hemmet med en svensk och elegant design. Idén är att kontinuerligt utveckla spännande kvalitetsprodukter i nya former. Elmes vill skapa ett tidsenligt koncept som riktar sig till det moderna hemmet, med produkter för både barn och vuxna. All produktion sker direkt i fabrik här i Sverige med naturmaterial och plywood.

Köp 5-pack galgar med rolig mustaschform och få 25% rabatt exklusivt på Hus & Hem, bara i sju dagar!

Lucka 17: 25 % rabatt på vinterns roligaste galge från ElmesHus & Hem Shopping – Här hittar du skandinavisk design utvald av redaktionen och andra härliga produkter med fokus på form och funktion!

E-handel med Tipser – Betala tryggt och säkert med Klarna! Kontakta Tipser support@tipser.com eller ring 08-410 344 60 om du har frågor om Hus & Hem Shopping. Tipser och Egmont får en provision på det som säljs i Hus & Hem shop. I det fall där det redaktionella urvalet har påverkats kommer det tydligt att anges.

Scroll to Top