Lucka 16: Laga julmaten med proffsiga kastruller – 807 kr rabatt

I dagens lucka får du köpa ett set kastruller från Professional secrets för 2 390 kr, ordinarie pris är 3 197 kr. Du sparar alltså 807 kr! Detta erbjudande gäller så långt lagret räcker.


Lucka 16: Laga julmaten med proffsiga kastruller – 807 kr rabatt

Med hjälp av några av Sveriges främsta kockar och råvaruspecialister tar Professional Secrets fram kunskap direkt från proffsköket och gör den tillgänglig för alla som älskar att laga mat. På så sätt vill de inspirera fler hemmakockar till att laga bra mat från grunden. De tror att när kunskapen i köket ökar så vill man ha rätt redskap. Därför samarbetar de med sitt nätverk av kockar för att ta fram kökets viktigaste verktyg.

Ta del av det utvalda erbjudandet och få 807 kronor rabatt på kastrullsetet som underlättar matlagningen i jul!

 

Lucka 16: Laga julmaten med proffsiga kastruller – 807 kr rabattHus & Hem Shopping – Här hittar du skandinavisk design utvald av redaktionen och andra härliga produkter med fokus på form och funktion!

E-handel med Tipser – Betala tryggt och säkert med Klarna! Kontakta Tipser support@tipser.com eller ring 08-410 344 60 om du har frågor om Hus & Hem Shopping. Tipser och Egmont får en provision på det som säljs i Hus & Hem shop. I det fall där det redaktionella urvalet har påverkats kommer det tydligt att anges.

Scroll to Top