Lucka 15: Idag får du 40 % rabatt på vackert porslin från Kajsa Cramer Home

Köp fyra produkter ur kollektionen Corokia från Kajsa Cramer Home och få 40 % i rabatt. Erbjudandet gäller från och med luckans datum och sju dagar framåt.


Lucka 15: Idag får du 40 % rabatt på vackert porslin från Kajsa Cramer Home

För 17 år sedan bytte Kajsa Cramer karriären som inredare och började arbeta med keramik. Kajsa har alltid haft en passion för enkel, geniun och hållbar design och inspiration hämtar hon från den skandinaviska naturen. I sin verkstad, i Lindome i södra Göteborg, tillverkar hon handdrejade unika porslinsföremål och i sortimentet finns tallrikar, koppar, skålar, fat och mycket mer. 

Just nu har vi ett exklusivt erbjudande till Hus & Hems läsare. Du får 40 % rabatt på utvalda produkter i serien Corokia.

Lucka 15: Idag får du 40 % rabatt på vackert porslin från Kajsa Cramer HomeHus & Hem Shopping – Här hittar du skandinavisk design utvald av redaktionen och andra härliga produkter med fokus på form och funktion!

E-handel med Tipser – Betala tryggt och säkert med Klarna! Kontakta Tipser support@tipser.com eller ring 08-410 344 60 om du har frågor om Hus & Hem Shopping. Tipser och Egmont får en provision på det som säljs i Hus & Hem shop. I det fall där det redaktionella urvalet har påverkats kommer det tydligt att anges.

Scroll to Top