Lucka 12: 20 procent på hela sortimentet hos Pillowtalk

Hos Pillowtalk hittar du bland annat tröjor i kashmir och påslakanset i egyptisk bomull. Du får 20 procent på hela sortimentet. Erbjudandet gäller från och med luckans datum och sju dagar framåt.


Lucka 12: 20 procent på hela sortimentet hos Pillowtalk

Svenska Pillowtalk gör exklusiva och tidlösa produkter i kashmir och egyptisk bomull. Kashmirull kommer från Capra-Hircusgeten som lever i extremt kallt klimat på de höga platåerna mellan Kina, Mongoliet, Pakistan och Afghanistan. Namnet kommer från regionen Kashmir i norra Indien men där finns inte många getter kvar idag. Geten har en varm och mycket mjuk underpäls för att klara av det stränga klimatet. På våren börjar getterna fälla sin vinterpäls. De kammas då för hand vilket får den mjuka underullen att lossna medan den övre pälsen blir kvar.

Deras bomull kommer från Egypten men vävs och färgas i Kina. Den är testad av Swerea/IVF som är ett välrenommerat svenskt testinstitut, för att säkerställa att de produkter vi säljer svarar mot våra högt ställda krav.

Lucka 12: 20 procent på hela sortimentet hos PillowtalkHus & Hem Shopping – Här hittar du skandinavisk design utvald av redaktionen och andra härliga produkter med fokus på form och funktion!

E-handel med Tipser – Betala tryggt och säkert med Klarna! Kontakta Tipser support@tipser.com eller ring 08-410 344 60 om du har frågor om Hus & Hem Shopping. Tipser och Egmont får en provision på det som säljs i Hus & Hem shop. I det fall där det redaktionella urvalet har påverkats kommer det tydligt att anges.

Scroll to Top