Lucka 10: 20 procent på fårskinn från Karlsbergs gård

I den här luckan får du 20 procent på hela sortimentet av fårskinn hos Karlsbergs gård. Erbjudandet gäller från och med luckans datum och sju dagar framåt.


Lucka 10: 20 procent på fårskinn från Karlsbergs gård

2002 köptes Karlsbergs Gård, Hjo, Västra Götaland av Sven–Ove och Susanne Flykt. De första åren bedrev vi ekologisk spannmålsodling för att 2007 starta upp med ekologisk lammproduktion. Från början jobbade man med de egna skinnen men med åren växte efterfrågan och idag köper man in svenska skinn som kommer från andra fårgårdar från hela Sverige.
Alla skinnen är naturliga, det vill säga inte färgade och de vita skinnen är inte heller blekta.

Lucka 10: 20 procent på fårskinn från Karlsbergs gårdHus & Hem Shopping – Här hittar du skandinavisk design utvald av redaktionen och andra härliga produkter med fokus på form och funktion!

E-handel med Tipser – Betala tryggt och säkert med Klarna! Kontakta Tipser support@tipser.com eller ring 08-410 344 60 om du har frågor om Hus & Hem Shopping. Tipser och Egmont får en provision på det som säljs i Hus & Hem shop. I det fall där det redaktionella urvalet har påverkats kommer det tydligt att anges.

Scroll to Top