Lucka 9: 20 procent på möbelben från PrettyPegs

20 procent på möbelben med mässingstå från PrettyPegs för soffa, säng och förvaringsmöbler. Välj mellan flera olika färger och höjderna 120, 170 och 220 mm. Erbjudandet gäller från och med luckans datum och sju dagar framåt.


Lucka 9: 20 procent på möbelben från PrettyPegs

Prettypegs grundades i Sverige år 2012 med idén att skapa accessoarer som gör din IKEA-möbel mer personlig. Med ett brett utbud av ben och smarta tillbehör finns Prettypegs för alla dem som söker en annan lösning än den givna, för dem som känner att det är de små detaljerna som förändrar och gör helheten.

Idag är Prettypegs en del av otaliga hem över hela världen. Där grundarna strävar efter att mixa fantasi, tradition och skandinavisk design med globala inredningstrender i vår färgglada palett. Idag har vi ett brett sortiment att erbjuda och hoppas att du kommer att hitta en perfekt passform till din favoritmöbel.

Lucka 9: 20 procent på möbelben från PrettyPegsHus & Hem Shopping – Här hittar du skandinavisk design utvald av redaktionen och andra härliga produkter med fokus på form och funktion!

E-handel med Tipser – Betala tryggt och säkert med Klarna! Kontakta Tipser support@tipser.com eller ring 08-410 344 60 om du har frågor om Hus & Hem Shopping. Tipser och Egmont får en provision på det som säljs i Hus & Hem shop. I det fall där det redaktionella urvalet har påverkats kommer det tydligt att anges.

Scroll to Top