Hus & Hem shop – ett nytt sätt att köpa skandinavisk design

I dagarna har vi smyglanserat Hus & Hems nya webbshop. En satsning där vi hoppas göra det enklare för dig att handla det du ser i tidningen och skandinavisk design i Hus & Hems stil.

Psst, snart är det december – missa inte vår julkalender som drar igång första december.

Hus & Hem shop – ett nytt sätt att köpa skandinavisk design

Vad är Hus & Hem -shop?
– Det är Hus & Hems egen webbshop där vi på reaktionen väljer ut produkter som ligger i tiden och som vi gillar. Vi fokuserar mycket på skandinavisk design och produkter som kombinerar form och funktion.

Hur kommer det sig att ni valt att koppla samman Hus & Hem med en webbshop?
– De som läser Hus & Hem och följer oss i våra digitala kanaler hör ofta av sig och frågar var de kan köpa produkterna vi visar. Därför kändes det naturligt att även starta en webbshop. Tyvärr finns det också en del oseriösa aktörer på nätet så vi vill erbjuda våra kunder en trygg och säker webbshop.

Vilken typ av produkter kan jag hitta i Hus & Hem shop?
– Allt som vi skriver om kan också dyka upp i shoppen – inredning, möbler, textilier, glas och porslin. Extra roligt är det när vi kan presentera varor som är framtagna av svenska formgivare och konstnärer – och berätta historien bakom produkterna. Du kan även hitta saker till dig själv och din trädgård i Hus & Hems webbshop. Vi blir också väldigt glada när ni läsare hör av er och berättar vad ni vill kunna handla i webbshoppen. Fortsätt med det!

Varför ska jag shoppa inredning via er?
– För att vi väljer ut bra produkter och för att det är tryggt och säkert att handla i vår webbshop. Här kan du också hitta saker som inte säljs överallt så att du kan skapa ett personligt och vackert hem.

Kan jag se i tidningen vilka produkter jag kan shoppa i hus&hems shop?
– Ja, en del av produkterna finns även med i magasinet. De märks ut med symbolen för vår webbshop. Men det finns så mycket mer i Hus & Hem Shop så håll även koll på vår sajt och Facebook. Ett hett tips är också att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev – då får du kontinuerlig info.

Hur vet jag att jag handlar tryggt?
– Du har alltid 14 dagars ångerrätt och betalningen sker säkert med Klarna. Du kan också komma i kontakt med webbshoppens kundtjänst under kontorstid på vardagar.

Hur fungerar det med leverans?
– Företagen som vi samarbetar med skickar ut varorna till dig. Beställer du fler produkter kan det innebära att du får flera paket. Mer information finns i shoppen.

Har du själv handlat något i Hus & Hem-Shop?
– Jag kommer att köpa julklappar via shoppen så att jag slipper springa runt på stan och stressa – och kanske något fint till mig själv också. I december drar vi igång vår adventskalender med olika tips och erbjudanden. Håll gärna koll på den!

Hus & Hem shop – ett nytt sätt att köpa skandinavisk design

Estelles favoriter!

Hus & Hem shop – ett nytt sätt att köpa skandinavisk design
Hus & Hem shop – ett nytt sätt att köpa skandinavisk design

Eldhundar – Lättare fyr på brasan lär jag få med dessa fina eldhundar i mässing och smidesjärn. Den söta detaljen med kotten ger ett lite gustavianskt intryck, 995 kr, Sekelskifte.

Karmstol – Nyklädd karmstol ”Erik Gustav” av 
Carl Malmsten, 9 800 kr, Bacchus Antik. Ett tips är att hålla utkik på lokala auktioner och loppisar efter välbevarade Carl Malmsten-möbler.

Annons

Badlakan – Hamambadlakan är snabbtorkande, 
tar lite plats och är fantastiskt sköna 
– perfekta för badhuset, stranden eller gymmet. Min favorit kommer från Idyllien som skänker all sin vinst till familjer med svårt sjuka barn, 399 kr.

Hus & Hem shop – ett nytt sätt att köpa skandinavisk designHus & Hem Shopping – Här hittar du skandinavisk design utvald av redaktionen och andra härliga produkter med fokus på form och funktion!

E-handel med Tipser – Betala tryggt och säkert med Klarna! Kontakta Tipser support@tipser.com eller ring 08-410 344 60 om du har frågor om Hus & Hem Shopping. Tipser och Egmont får en provision på det som säljs i Hus & Hem shop. I det fall där det redaktionella urvalet har påverkats kommer det tydligt att anges.

Rulla till toppen