Foto: NK Personal Shopping Home

Artiklar

Personal shopper för hemmet är det senaste – enligt NK

Vill du förändra hemma men har inte tid eller lust att göra det själv? Då kan du ta hjälp av en personlig shoppare.

• 31 januari, 2017

Imorgon, onsdagen den 1 februari, lanserar NK sitt nya koncept Personal Shopping Home. Att anlita sig av en Personal Shopper för att förnya garderoben, eller inför ett specifikt tillfälle som till exempel ett bröllop, är hyfsat vanligt, men inom inredning är begreppet fortfarande relativt nytt.

Tjänsten vänder sig både till dig som vill ha hjälp att välja ut accessoarer till hemmet, och till dig som vill göra en större förändring med möbler, färger och så vidare för ett eller flera rum eller en hel bostad.

”NK Personal Shopping är en service vars utbud ökar i efterfråga, då tiden är en bristvara för allt fler. Lanseringen av det nya konceptet NK Personal Shopping HOME innebär att vi nu på NK kan erbjuda en komplett service inom Personal Shopping från personlig styling och garderobsrensning till allt inom bröllop, Personal Shopping Kids och nu även inredning och homestyling”, säger Lisa Rogalin, grundare av Rosenrummet, i ett pressmeddelande.

Om du älskar att inreda och ser själva processen med att hitta och välja ut unika detaljer för ditt hem som halva nöjet så är det här nog inget för dig, men vill du bara ha ett snyggt slutresultat kanske det är värt att testa. 

Scroll to Top