Skandinaviska märken är mest eftersökta på Blocket. Foto: String, Svenskt Tenn

Artiklar

Blocket lanserar ny sajt för dig som älskar att fynda inredning

Blocket Design ska hjälpa dig att hitta guldkornen bland de många möbler som säljs på Blocket varje dag.

• 15 november, 2016

Vi svenskar älskar inredning. På Blocket är kategorin Möbler & Heminredning en av de allra största, med ett dagligt utbud på närmare 90 000 annonser.

Med nya pop up-sajten Blocket Design vill köp- och säljjätten nu underlätta för alla som är intresserade av att fynda begagnade designmöbler och -prylar.

– Varje dag säljer svenska folket tusentals designklassiker på Blocket. Många bevakar just sin favoritmöbel och väntar på att rätt annons ska dyka upp. Men alla är inte lika kunniga inom design eller vet exakt vad de ska leta efter och vissa vill kunna browsa runt och få inspiration. Därför lanserar vi Blocket Design som gör det enklare att upptäcka och köpa kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer från Blocket, säger Cecilia von Krusenstierna, marknadschef på Blocket, i ett pressmeddelande.

Blocket lanserar ny sajt för dig som älskar att fynda inredning
Stringhyllor toppar listan över mest sökt på Blocket just nu. Foto: String

Sajten gör det alltså lättare för besökarna genom att erbjuda ett färdigt urval av designmöbler, baserat på vilka varumärken och designers som är mest sökta och bevakade av användarna, samt de mest uppmärksammade och prisbelönta formgivarna just nu. 

Bland de designers/varumärken som det söks mest efter på Blocket just nu hittar vi övervägande skandinaviska märken, bland annat String och Svenskt Tenn.

Blocket lanserar ny sajt för dig som älskar att fynda inredning
Svenskt Tenn ligger på sjunde plats på listan. Foto: Svenskt Tenn
Topp 10 – det söks mest just nu på Blocket inom design/varumärken:

1. String
2. Lamino
3. Carl Malmsten
4. Englesson
5. Dux
6. Hay
7. Svenskt Tenn
8. Jetson
9. Flos
10. Norrgavel

Scroll to Top