Den här lägenheten är en av flera som du kan testa att provbo via Nooks och Airbnb.

Artiklar

Nu har du chansen att provbo lägenheten innan du köper den

Svårt att bestämma dig? Nu ger Nooks dig chansen att få sova en natt eller två i lägenheten innan du slår till.

• 16 juni, 2016

Bostadstjänsten Nooks är som vi tidigare rapporterat ute efter att förändra Stockholms stressiga bostadsmarknad. De vill helt enkelt minska stressen genom att ge både säljare och köpare mer tid att göra en genomtänkt och bra affär. 

Nu lanserar sajten möjligheten att provbo utvalda lägenheter via Nooks och Airbnb. 

– Att provbo i en lägenhet kan beskrivas som raka motsatsen till en överfylld 15-minutersvisning där du kanske knappt hinner bilda dig en uppfattning om hur det känns att bo just där. Hur känns det att vakna upp i lägenheten? Kommer du att uppskatta högljudda skratt och jazziga toner från baren i grannhuset? Vi vill ge folk möjlighet att genom Airbnb hyra utvalda Nookslägenheter för att testa på hur det är att bo just där, säger Philip Marthinsen, medgrundare till Nooks, i ett pressmeddelande. 

Om du vill provbo med Nooks ska du börja med att titta efter om den lägenhet du blir intresserad av har en Airbnb-länk i annonsen. Har den det betyder det att du kan prova den. Då klickar du helt enkelt på länken ”Hyr på Airbnb” och sedan fungerar det som en vanlig uthyrning via Airbnb. Pris per natt finns angivet i annonsen och du och ägaren kommer tillsammans överens om datum och övriga villkor. 

Än så länge finns det sju hem att provbo på sajten, men förhoppningen är att fler och fler ska haka på idén.

Scroll to Top