Här är nya appen för dig som älskar att fynda second hand

Artiklar

Här är nya appen för dig som älskar att fynda second hand

Streetloppisappen Shpock är till för dig som alltid jagar loppisfynd, eller för dig som vill kunna lägga upp säljannonser gratis och smidigt.

• 19 maj, 2016

Att åka runt på loppisar och göra fantastiska fynd hör sommaren till för många, men man kan ju inte alltid vara ute på jakt. Eller?

Nu finns streetloppisappen Shpock som låter dig hitta loppisfynd i din närhet oavsett var du befinner dig. Med hjälp av GPS utgår appen från din nuvarande position och sorterar objekten där efter. Du kan välja inom hur stor radie du vill söka, och så klart även sortera utifrån pris och kategori. 

Här är nya appen för dig som älskar att fynda second hand

I appen finns en öppen chattfunktion där du kan ställa frågor om objektet till säljaren. Här kan alla som är intresserade av samma pryl läsa alla frågor och svar. För att lägga ett bud använder du en privat meddelandefunktion. 

För dig som säljare är det gratis att lägga upp en annons och det verkar dessutom mycket smidigt. Gränssnittet för uppladdning påminner om Instagram och det är ungefär lika enkelt att ladda upp annonser. Knäpp en bild av objektet, beskriv det med några ord, välj kategori och pris – sedan är det klart.

Scroll to Top