1267258.jpg

Trädgård

Den här mannen skapade en drömträdgård till sin blinda hustru

Hans fru kunde inte längre se och skulle aldrig få uppleva sin dröm att resa landet runt. Då planterade Mr Kuroki den här fantastiska trädgården och nu ler Mrs Kuroki varje dag.

• 5 maj, 2016

Släng dig i väggen Ryan Gosling, det här är numera världens finaste kärlekshistoria. 

Mr och Mrs Kuroki har varit gifta sedan 1956. Strax efter bröllopet flyttade de till en mjölkfarm i den lilla staden Shintomi i Japan, där de fick två barn och levde lyckliga länge. Men 1986 förlorade Mrs Kuroki plötsligt synen på grund av diabetes. 

Parets dröm om att resa runt i Japan omkullkastades och Mrs Kuroki blev deprimerad och drog sig undan allt mer. Men hennes man gav inte upp – istället kom han på en fantastisk plan för att göra sin käresta lycklig igen.

I två års tid jobbade han med att skapa en härlig prunkande och väldoftande trädgård. Mrs Kuroki kan inte se längre, men hon kan fortfarande känna doften från blommorna och numera älskar hon att vara utomhus. Parets vackra trädgård lockar till sig besökare från hela världen, så även om Mrs Kuroki aldrig fick göra sin drömresa får hon träffa mängder av människor som alla kommit för att beundra trädgården – och få höra den fantastiska kärlekshistorien.

 

Scroll to Top