Som vi trodde – vi svenskar behöver ÄNNU mer förvaring

Artiklar

Som vi trodde – vi svenskar behöver ÄNNU mer förvaring

Enligt Elfas Förvaringsrapport för 2016 behöver vi nordbor i allmänhet och svenskar i synnerhet ännu mer tips på smart förvaring.

• 22 februari, 2016

Man kan aldrig få för mycket förvaring, det får vi bevisat för oss om och om igen. 

I Elfas Förvaringsrapporten 2016 har drygt 4000 personer från Sverige, Danmark, Norge och Finland medverkat. Resultatet visar att nio av tio svenskar har mer kläder än vad som får plats i deras garderober, och många har till och med svårt att stänga garderobsdörren.

”Skaffa färre kläder”, tänker ni då, men undersökningen visar också att åtta av tio svenskar upplevt den där välbekanta känslan ”jag har ingenting att ha på mig”. Det är den högsta andelen av alla länder i Norden. De som upplever den känslan i minst utsträckning är norrmännen.  

Som vi trodde – vi svenskar behöver ÄNNU mer förvaring
Svenskar har Nordens mest översvämmade garderober. Foto: Bigstock

Många svenskar svarar också att bättre förvaringslösningar skulle underlätta vardagen för dem. 47 procent anger att de mest positiva effekterna de kan tänka sig skulle vara bättre överblick, och 43 procent anger att det skulle vara lättare att hitta.

Sverige är med andra ord i skriande behov av smarta förvaringslösningar, som till exempel den här.  Eller den här. Eller den här.

Följ Hus & Hem på Facebook för ännu mer inspiration och smarta tips och tricks!

Forskare: Doftljus kan göra dig sjuk

Rekord på Hemnet – huset som fick 300 000 klick

4 skäl till att INTE skölja disken innan du ställer in den i diskmaskinen

Scroll to Top