1199895.jpg

Nyheter

Är du årets kvinnliga hantverkare?

Hus & Hem är med och sponsrar Isabellestipendiet i år igen. Ta chansen att anmäla dig själv, någon du känner eller sprid bara vidare så vi kan stödja alla duktiga kvinnliga hantverkarproffs.

• 27 augusti, 2015

Isabellestipendiet riktar sig till kvinnor som arbetar inom byggbranschen − och vill utvecklas inom den. Syftet med stipendiet är att uppmuntra fler kvinnor till att utbilda sig till hantverkare och lyfta de som redan är yrkesverksamma. Eftersom byggbranschen är starkt mansdominerad tror vi att kvinnliga förebilder kan leda till en mer jämlik bransch, som i sin tur höjer kompetensen och gynnar arbetsklimatet.
Stipendiet är på 20 000 kronor och instiftades 2011 av inredaren och programledaren Isabelle McAllister (känd från bland annat Äntligen hemma, Sommartorpet och Fixa rummet) och delas ut i samarbete med Rättviseförmedlingen. Allt överskott från Stipendiet går direkt till Rättviseförmedlingens verksamhet.

Hus & Hem är med och sponsrar Isabellestipendiet i år igen. Ta chansen att anmäla dig själv, någon du känner eller sprid bara vidare så vi kan stödja alla duktiga kvinnliga hantverkarproffs. I juryn sitter bland andra snickaren Anders Öfvergård, Isabelle McAllister och Elsa Billgren.

Här ansöker du: isabellestipendiet.se/ansok/ Senast den 7 september!

Scroll to Top