Det här är det mest oattraktiva man kan ha hemma

Nyheter

Det här är det mest oattraktiva man kan ha hemma

Om du vill imponera på en ny potentiell partner ska du se till att ha ett stort kök och en välfylld bokhylla hemma. Men det är några saker du definitivt bör undvika...

• 30 juni, 2015

Det här är det mest oattraktiva man kan ha hemma

Vilka saker är mest attraktiva och vilka ska man undvika att ha hemma när man ska bjuda hem en ny dejt? I en undersökning gjord av eDarling tillfrågades 1 061 Skandinaviska singlar om vikten av inredning och design hemma.

För svenska singlar är ett välutrustat och stort kök det mest attraktiva man kan ha i hemmet. Att kunna laga mat och vilja spendera mycket tid i köket står alltså högt i rang, hela  46 procent ansåg att köket är hemmets viktigaste rum.

Det här är det mest attraktiva i ett hem:

1.  Ett stort kök

2.  Konst

3.  Massvis med böcker

Ett stökigt hem är dock föga förvånande det mest avskräckande man kan tänka sig, 47 procent ansåg att ett stökigt hem är det mest avskräckande man kan finna hos en potentiell partner. Men hav tröst alla slarvmajor, även om renlighet är en dygd så föredrar 53 procent att bo tillsammans med en person som är rörig och dålig på att städa framför en mycket pedantisk person. Däremot finns det vissa saker man definitvt inte ska skylta med hemma.

Det här är mest oattraktiva i ett hem:

1.  Konstig doft

2.  Erotiska tidningar

3.  Tomma alkoholflaskor

Red
Scroll to Top