1203283.jpg

Konsument

Bloggfavorit: Ellas Inspiration

Karin Borg är bloggaren bakom "Ellas inspiration" som valdes ut till Årets bästa inredningsblogg av Hus & Hems jury. Karin har bloggat i fem år och har snart haft 1,4 miljoner besökare på sin blogg!

• 21 mars, 2013

Fakta

Bloggfavorit: Ellas Inspiration

Namn: Karin Borg

Bor: Trollhättan

Gör: Bloggar om inredning och trädgård.

Bloggar på: ellasinspiration.se

Bloggfavorit: Ellas Inspiration

Hur länge har du bloggat?

– Jag började blogga i januari 2008.

 
Vad driver dig att blogga?

– Det månsidiga utrymmet som en blogg ger och lusten till att upptäcka nya infallsvinklar och idéer. Sedan är det klart att många besökare som visar intresse för det jag skriver om också uppmuntrar till att man fortsätter. Det är en fantastisk känsla att ha haft nästan 1,4 miljoner besökare sedan bloggen startades och man blir både ödmjuk och stolt över att så många gillar det man förmedlar.

 

Var finns den bästa inspirationen?

– Framförallt finns det otroligt mycket inspiration att hämta från olika sociala media som te.x. bloggar, Instagram och Pinterest. De traditionella pappersmagasinen har också utvecklats under åren och tagit till sig det ”sociala kommunikationssättet” och visar upp ett spännande utbud på sina hemsidor i form av reportage, inspirationsgallerier och tips från egna bloggare. Själv gillar jag framförallt att lägga vikt på detaljer som visas, kan vara färger, material och former som tilltalar mig lite extra och som väcker nya tankar och idéer till den egna skaparlustan.

Scroll to Top