Vi har byggt om!

Nyheter

Vi har byggt om!

Hus & Hem har byggt om och renoverat, putsat fasaden, bytt ut gamla fönster, målat väggarna och tapetserat om… Eller kort sagt, vi har gjort Hus & Hem lite bättre helt enkelt. En tidning med nya avdelningar, ny form och ännu mer innehåll och inspiration. Men grunden har vi kvar! Här är några av nyheterna.

• 1 mars, 2013

Vi har byggt om!
Liselotte listar
Vår trendredaktör Liselotte Lundström har fått släppa loss och skapat en lista med inredningsfavoriter. Ibland lite oväntat, men alltid personligt.
Vi har byggt om!
Retroskolan
Vi gillar retro! (ni har väl inte missat vår framgångsrika tidningssyster Retro?) Här får du på ett snabbt och enkelt vis lära dig mer om våra kända svenska och nordiska formgivare.
Vi har byggt om!
Startsida hemmen
Vi är väldigt stolta över våra hemma-hos-reportage. Vår ambition är att hitta hem över hela Sverige med ett eget tänk. Alltid inspirerande och personliga!
Vi har byggt om!
3 smarta idéer
Inget hem, utan några bra lösningar. Här lyfter vår arkitekt fram de bästa tipsen från ett hus och berättar hur du ska tänka.
Vi har byggt om!
Moodboard
Det engelska uttrycket moodboard betyder ungefär ”inspirationstavla” och under vinjetten ”Så får du stilen” tipsar vi om vilka färger, material och stilar familjerna i våra hemma-hos-reportage har valt.
Vi har byggt om!
Inredningsskolan
Våra skolor är väldigt omtyckta. Just nu pågår vår stora inredningsskola och det kommer fler under hela året!
Vi har byggt om!
Fråga inredaren
Den här avdelningen har vi redan smygstartat, men den har blivit så populär att vår inredningsarkitekt Karin Espinosa Morel får breda ut sig på ett helt uppslag med sina smarta tips och kloka svar på era läsarfrågor.
Vi har byggt om!
Mitt hus & hem
Sista sidan är viktig i en tidning. Och en kul klackspark är en perfekt avrundning tycker vi. Visst är det roligt att få en liten inblick i hur våra mer kända läsare har det…

Vad tycker du om det nya innehållet och formen på Hus & Hem? Skriv gärna en kommentar här nedan. För oss är det värdefullt att höra dina synpunkter!

Scroll to Top