Inredningskurs i Möbelriket

Nyheter

Inredningskurs i Möbelriket

24–26 maj anordnar Hus & Hem tillsammans med våra partners i Möbelriket Event en exklusiv inrednings- och designresa till Lammhult. Här hamnar du mitt i den svenska design- och möbelhistorien.

• 26 februari, 2013

Övrig information

Anmäl dig senast 20 april via formuläret nedan eller maila till annkristin.ronnerback@formapg.se. För mer information, kontakta Annelie Elfström på annelie@mobelriket.se. Hon kan även hjälpa dig att ordna ett enkelrum mot en avgift (i mån av plats). Resa till och från Vrigstad värdshus står du själv för.

OBS! Anmälan är bindande. Avboka senast 10 maj.

Inredningskurs i Möbelriket
Du bor på Vrigstad värdshus.
Inredningskurs i Möbelriket
Elisabeth Lejon är inredare och stylist. Hon är en van föredragshållare och har lång erfarenhet av olika inredningsuppdrag.

Under ledning av inredaren Elisabeth Lejon får du genom föreläsningar och praktiskt arbete lära dig allt om hur du inreder ett snyggt och personligt hem. Du bor på Vrigstad värdshus och njuter av god mat vid poolen. Allt detta till ett pris av 3 995 kronor!

Program:

Fredag 24 maj

18.00 Ankomst till Vrigstad värdshus. Incheckning i dubbelrum. Middagsbuffé. Möbelriket Event informerar om helgens upplägg. 

Lördag 25 maj

08.00  Frukost, sedan gemensam avfärd med buss till Lammhult och Design Arenan.

09.00 Trendspaning av Elisabeth Lejon, visning av Design Arenans alla möbelklassiker.

10.00 Hitta din stil! Hur gör man för att få ett personligt och spännande hem? Deltagarna delas in i grupper under ledning av Elisabeth Lejon. Ta gärna med en bild och en ritning över ett rum eller projekt du vill ha hjälp med.

12.00 Lunch på Grand Lammhult.

13.00- 17.00 Workshop och studiebesök. Med hjälp av textilier, färgprover, tapeter med mera får deltagarna ta fram en moodboard och visualisera sina inredningsidéer. Besök på Svenssons  i Lammhult  med tid för shopping. Afternoon tea hos Chocolate & Antikt med  tips om hur du mixar gammal och nytt i en personlig stil. Här kan du handla både choklad och vackra föremål. Avslutning på Design Arenan och gemensam buss till Vrigstad värdshus. (För de som vill stannar bussen till för visning med ett glas bubbel hos daveart).

19.30  Stor grillbuffè som serveras vid poolkanten (ett glas vin/alkholfritt ingår). Glöm inte baddräkten!

Söndag 26 maj

Frukost och hemresa efter egen tidtabell.

Scroll to Top