Handla design på nätet

Konsument

Handla design på nätet

Det är enkelt, bekvämt och du slipper trängas i affärerna. Köp dina inredningsprylar på nätet! Här listar vi några favoritbutiker.

• 26 oktober, 2012

Handla design på nätet

anyhow.se
Noga utvalda och speciella inrednings-detaljer. Vad sägs om en dödskallelampa, grafiska blad, eller pet-flaskor i glas? Även utländska formgivare är representerade.

bluebox.se
Presenter, roliga inredningsprylar och saker till köket från bland annat Guzzini och Koziol.

countrybymail.se
För den som älskar den lantliga stilen och inredning i vitt. Mycket textilt, keramik, skolplanscher med mera. Har även kläder för att komplettera looken.

designonline.se
Här hittar man de flesta skandinaviska designmärken som Blå Station, Chang & Biörck, Gense, Ferm Living, Iittala och många många fler.

favoritsaker.se
Färgglatt och lekfullt är temat för Favoritsaker. Stort utbud av inredning och väggdekaler till barnrummet. Babusjkadockor och förvaringsburkar är storsäljare.

frapp.se
Gott om elektronik och hushållsapparater, men även barninredning och förvaringsartiklar. Framför allt svensk och skandinavisk design.

grandpa.se
Säljer i huvudsak vintagekläder men har även en hel del inredningsprylar med retrokänsla. ”Pantone”-muggar, kuddar med hundtryck, skolaffischer och emaljbokstäver.

inreda.com
En av de första inredningsbutikerna på nätet som har ett brett sortiment med allt tänkbart inom hemmet. Gulligt och färgglatt är ett genomgående tema.

inmyhouse.se
Stort utbud av roliga industrilampor och egentillverkade vimplar. Lantligt, industrichict och roliga barnprylar.

scandinaviandesign.com
Här hittar man klassisk skandinavisk design i den övre prisklassen. Eller vad sägs om stolen ”Hommage à Sigurd Lewerentz” av Mats Theselius för 79 000 kr! Jo, det finns billigare alternativ också.

AV Ebba Zettergren
Scroll to Top